Til forsiden
 
RMS 
RENTAL MANAGEMENT SYSTEMS
 
Et planlægnings- og beregningssoftware til alle udlejningsforretninger.
 
Rental Management Systems
Rental Management Systems blev oprindeligt designet til at håndtere udlejningsforretninger i den Audio Visuelle branche. Gennem årene er programmet blevet videreudviklet, og kan i dag anvendes som et komplet og effektivt planlægningsværktøj til alle virksomheder, som beskæftiger sig med udlejning af materiel. Selv om andre har forsøgt at udvikle lignende softwareprodukter, er RMS forblevet i en klasse for sig selv. Hverken hastighed eller brugervenlighed er blevet overgået.
 
 
Planlægning
Med RMS kan du lave beregninger og reservationer pr. dag eller for længere perioder. Den i programmet indbyggede kalender gør det muligt hurtigt og effektivt at oprette jobs. Kontrol og opdatering af lageret foregår øjeblikkeligt. Grafiske oversigtsbilleder giver et hurtigt og præcist indblik. Programmet kan påvise detaljerede informationer om driftsmidler, kunder og perioder.
 
 
Beregninger
Med RMS kan du operere med flere rabatniveauer på samme tid, og således have flere prisstrukturer inkluderet i systemet. Udover beregninger af udlejningsmateriel kan RMS beregne og planlægge personale-, transport-, opstillings- og nedtagningsaktiviteter. Du kan naturligvis også følge arrangementernes udvikling og lave statistik.
 
 
Multisites
RMS tilbyder nu også en helt ny funktion, hvor flere afdelinger af en virksomhed via internettet kan deles om alle informationer. RMS holder styr på både det totale lager og lageret i de enkelte afdelinger.
 
 
Management assistent
Ud over at holde styr på alle jobs og inventar kan RMS også give dig værdifuld managementinformation. Ikke alene giver programmet dig statistiske oplysninger om varers eller kunders omsætning, men det fortæller dig også hvor mange gange en genstand har været lejet ud, og hvor mange gange det har været nødvendigt at indleje ekstra. Al denne information bliver præsenteret i logiske rapporter, som du yderligere kan tilpasse dine egne behov. Alle informationerne kan eksporteres til et regneark, f.eks. Excel. Programmet indeholder også en link funktion, som tillader dig at eksportere information fra RMS til dit bogføringssystem (ERP).
 
 
Nemt at bruge
RMS er meget let at bruge. Alle funktioner foregår på en logisk og let overskuelig måde, sikkert som du allerede arbejder. Søgefunktioner hjælper dig med at finde rundt i databasen, og det er ikke nødvendigt at lære svære koder. Genvejstaster og knapper kan dog give dig en hurtigere adgang til de oftest brugte funktioner.
 
 
På dansk
RMS er selvfølgelig oversat til dansk. Du kan ved installationen af RMS vælge mellem at afvikle programmet på dansk, engelsk, tysk, spansk, fransk eller hollandsk.
 
 
Systemkrav
Pentium 266 eller hurtigere PC,
32 Mb memory
100 Mb harddisk plads til rådighed
mindst 800x600 punkter grafik opløsning
Microsoft Windows 95/98/2000
Netværk: Novell 4.0, Windows NT3.51 eller nyere, Citrix MetaFrame
 
 
Download demoversion: www.rmsplanning.com
 
Få tilsendt en brochure: Bestil brochure