Til forsiden
 
 
Kemisk lys
Kemisk lys produceres ved en ikke opvarmet kemisk reaktion mellem to stoffer.
I naturen anvendes modellen af blandt andet ildfluer, som, på en meget effektiv måde, anvender biologisk reaktion mellem stoffer til at producere lys.

Ved fremstilling af kemisk lys, efterligner mennesket på en måde ildfluens metode. På et område overgår menneskets kemiske lys endog ildfluens supereffektive biologiske lys. Videnskaben har været i stand til at fremstille kemisk lys i flere farver, hvilket ildfluer ikke kan. De er begrænset til kun en farve. Men indtil for få årtier siden var det menneskeskabte kemiske lys betydelig mindre effektiv end ildfluens biologiske lys, idet den kemiske proces skabte meget mindre lys end den biologiske proces.

I de seneste årtier er det lykkedes OmniGlow at producere et øjeblikkeligt og vedholdende synligt lys med en kemisk reaktion. Lyset frembringes ved at sammenblande væsker bestående af "fluorescerende molekyler", "katalysatorer" og "mellemledere". Resultatet er lys i forskellige farver og styrke.

Læs mere her:

 
Produktkategorier
                                                                             
Novelty / Spøg og skæmt

Til festlige lejligheder. Anvendelsesmulighed til såvel private fester som firmaarrangementer. Produkterne er også velegnet ved godgørende arrangementer eller som reklameartikler på messer og lignende. 

se flere billeder
åben pdf brochure
 
Safty Emergency Preparedness / Sikkerhedsudstyr

Sikkerhedslys som er uafhængig af vejr og vind. Helt sikkert at anvende selv på steder hvor der er eksplosions- eller brandfare.

 

se flere billeder
 
Fishing Products / Fiskegrej

Videnskabelige studier har vist, at fisk tiltrækkes af lys. OmniGlow's professionelle fiskeprodukter bruges af langlinefiskere i forsøget på at forbedre fangstresultaterne.

 
BOVINE BEACON / Varmeindikator

OmniGlow's produkt til brug i landbruget. Anvendes som varmeindikator på malkekøer. Viser selv meget små temperaturudsving på koen, og hjælper med at bestemme det bedste befrugtningstidspunkt.

 
Det anbefales, at produkterne ikke anvendes af børn under 6 år.