Til forsiden
 
 
AirDD
 
 
 
 
Air Dimensional Design Inc. (AirDD) er det firma, der gav verden dynamiske figurer - Dynamic Inflatables™ og Airtubes®. AirDD tilbyder også udsmyknings service i forreste linje til både indendørs og udendørs brug. Det er vores opgave, at være i forreste række med et design, der er innovativt og på forkant med udviklingen.

Firmaets stifter Doron Gazit tjente penge ved at sælge snoede balloner på gaden i Jerusalem. Mellem blikkene fra de smilende børn begyndte han at tænke over, hvordan han kunne skabe kæmpestore snoede balloner, der kunne omsættes til et design i store størrelser. Doron forestillede sig disse kæmpestore balloner i forskellige størrelse og uendelige længder, som han kunne anbringe i alle mulige forskellige omgivelser.Sådan blev Airtubes® skabt.

Vertitubes® vore dansende vertikale figurer blev til ved at rejse Airtubes lige op i luften. I 1996 bad de Olympiske lege AirDD om at bringe Veritube-figurerne et skridt videre ved at tilføje arme og ben. Dette var begyndelsen til de berømte Fly Guys™ , der ser ud som kæmpestore dansende dukker, der danser og flytter sig til al slags musik.

Siden dengang har AirDD fortsat med at udvikle talrige Fly Guy karkterfigurer som f.eks. brud og brudgom, hekse, snemænd, Uncle Sam og mange andre. Vi er også vokset i nye retninger med udviklingen af de sorgløst udseende Sky Ticklers™ der med sikkerhed bringer smil på alle ansigter og med Air Flames®, der glitrer i metalliske og perleskinnende stoffer med en ynde og lethed, der passer med de mest elegante begivenheder.

AirDD er på en endeløs opgave, der går ud på at tilbyde event og underholdningsindustrien innovative oppustelige figurer for at give liv til events og tiltrække opmærksomheden hos alle, der kommer forbi. Der er hele tiden nye opfindelser på vej hvad enten det er for en ny kunde, en sæsonbetinget event eller blot for sjovs skyld. Vi fremstiller gerne nyt design ud fra kundens ønsker.

 
Bestil brochure
 
Besøg AirDD´s hjemmeside: www.airdd.com