Til forsiden
 
 
Airtubes
 
Indendørs brug Udendørs brug
Mosflowline dekoration

Gigantium, Ålborg

tdc event

odense lufthavn

 
Balsale Bygninger
 
Foyerer og forhaller Hegn
 
Handelsmesser Portaler
 
Lyseffekter Stilladser
 
Scener Tunneller og baldakiner
 
Telte På vand
 
Airtubes®,opfundet og udviklet af Air Dimensional Design, revolutionerede måden et miljø designes på. Dette fortryllende koncept blev hurtigt anerkendt af fagfolk i mange erhverv som et innovativt, forfriskende indslag. I dag kendes AirDD® over hele verden for virksomhedens kunstneriske, elegante, dristige og besnærende Airtubes® installationer.

Airtubes® er lange, farverige, rørformede oppustelige balloner, der skaber tredimensionelle linjer, der straks forvandler enhver plads eller ethvert mødested - indendørs eller udendørs.

På grund af deres fleksibilitet og holdbarhed kan Airtubes® anvendes til bogstaveligt et hvilket som helst sted og på en hvilken som helst overflade, og de kan formes uendeligt. Gazit og hans designereksperter vikler deres kreationer omkring bygninger og broer, stilladser og plankeværker, scener og søjler.

Det, der adskiller Airtube® designelementer fra andre dekorative elementer er deres alsidighed som en kunstform i harmoni med naturen udendørs og som en spændende og innovativ design mulighed indendørs. På grund af de sikkerhedskrav, der stilles på offentlige steder, er Airtubes® fremstillet af brandhæmmende materialer (NFPA 701) og de små blæsere blev udviklet, så de let kan gemmes, og er utrolig lydsvage.

Air Dimensional Design har udsmykket nogle af verdens mest prominente steder og begivenheder inklusiv de Olympiske Lege , festligheder for Frihedsgudinden, verdensmesterskaber, verdensudstillinger, åbningen af Fuji TV bygningen i Tokyo og for ganske nylig Tostitos Fiesta Bowling. Airtube® installationer har også prydet handelsmesser, konferencer, forlystelsesparker, arkitektoniske værker, film og underholdningssteder. Hver enkelt kreation er unik og skabt til det specielle sted og udformet efter det enkelte steds fysiske beskaffenhed og kundens ønsker.

Resultaterne er originale både i koncept og udførelse.

 
Bestil brochure
 
Besøg AirDD´s hjemmeside: www.airdd.com