Dynamic Inflatables
  tilbage til AirDD
Fly Guys
 
Air Flames
 
Sky Ticklers
 
Vertitubes
 
Karakterfigurer
 
Dansende reklamesøjler
 
AirMax blæsere
 
Dimensional Design Inc. opfandt og udviklede denne enestående familie af dynamiske figurer, Dynamic Inflatables. Det drejer sig om et helt nyt koncept inden for special effects, hvor gigantiske kunstværker skyder op i løbet af få sekunder og står i en konstant bevægelse, der kan synkroniseres til al slags musik.

Dynamic Inflatables skaber opmærksomhed ved enhver lejlighed - dag såvel som aften. Dynamic Inflatables er iøjnefaldende med lys og giver en enestående overraskelseseffekt - indendørs eller udendørs - som ikke overgås af noget andet medium.

Der er ingen ende på de begivenheder, hvortil de kan anvendes: sportsbegivenheder, handelsmesser, fremstød for nye produkter, firmabegivenheder, forlystelsesparker, sæsonens nye fremstød og festlige lejligheder.

Når de anvendes som dansende plakatsøjler, kan de tilpasses kundens ønsker og påføres et digitalt tryk med et hvilket som helst kunstværk.

AirDD er stolt over at kunne tilbyde topkvalitets produkter, der karakteriseres som værende innovative og med et skarpt og præcist design.