Til forsiden
 
   
Spartite 
- mastekravesystem.

Spartite er det moderne svar på det gamle problem med støtte og forsegling af mastegennemføringen. Spartite leverer som et sæt bestående af 2 forskellige polymerer. Disse hældes ned i hullet mellem masten og mastegennemføringen, mens masten er i båden.

Til hvert sæt medfølger udførlige brugsanvisninger og materialer, hvormed bådejeren kan bygge en simpel støbning omkring selv de mest komplekse mastegennemføringer eller mastekraver. Spartite danner en støbning i ét stykke, der passer perfekt og erstatter både mastekrave og gammeldags kiler.

Spartite mastekravesystem
Sættet indeholder Sættet indeholder ikke
Spartite dåser med den mængde materiale, der skal anvendes
Modelervorks Barberblade
Strips til at støtte og afstive skummaterialet Papirhåndklæder
En hældekande Aviser eller andet materiale til afdækning
Rørepinde Alkohol eller acetone
Plastikhandsker 2" afdækningstæpe til kanter
 

Spartite er et produkt, der er værdsat af fabrikanter, bådebyggere og riggere. Det er perfekt til både lige fra en 19' trailerbåd til en 225' Super Yacht. Det er enten standard- eller valgfrit udstyr på J Boats, Pacific Seacraft, Saga, Littler Harbor, Alden, Corel 45, Carroll Marine, Santa Cruz, Wally Yachts, Sabre, Deerfoot og mange andre både specialbyggede både og standardbåde.

Spartite kan ses på maxi yachter som "Falcon", "Boomerang", "Morning Glory", "Exile", "Sayanora" og turbo både som "Donnybrook", "Pyewacket" og "Cheval". Det bruges også på klassiske yachter som "White Hawk", "Adela", "Velsheda" og "America" eller super yachter som "Thalia", "Wally Gator", "Zeus", "Happy Hour" og "Teal".

Spartite ringen kryber mindre end en tusindedel tomme og vil, hvis den anvendes korrekt, reducere utætheder ved dæksgennemføringen radikalt eller helt fjerne dem. Spartite garanterer en sikker og korrekt masteposition ved mastegennemføringen i hele sæsonen og gør det let at fjerne og sætte masten på igen, når det er nødvendigt. Noget sådan er et enestående fortrin for de sejlsportsfolk, der kører båden på trailer til sejlladser, til sejlere, der fjerner deres mastter hvert år og til både med særlige placeringer af riggen. Konkurrencesejlere og andre, der gerne vil kunne bevæge masten for at tilpasse den til de aktuelle forhold, kan bruge Spartite til at fiksere masten i bestemte positioner. Mastens position kan let justeres ved hjælp af afstandsklodser. Selve Spartites konstruktion i ét stykke betyder, at problemet med kiler, der falder ud er fjernet. 


Spartite 2000 Tekniske Specifikationer
Volume blandingsforhold 100/25
Blandet viskositet ved 23° C 4,000 cps
Brugsklar tid ved 25° C 12 - 15 minut
Farve mørk blå
Hærdetid ved 25° C, før sejllads 3 dage
Shore Hardness 55 - 60 D
Tensile Strenght, psi 4,000
Ultimate Elongation, % 200
Tear Strenght(graves), pli 600
Compressive Modulus, psi 55,000
Linær krympning .01%
Izod Impact, notched, ft lbs/in 9.5

 

Åben pdf brochure

Bestil brochure

 

Besøg Spartites hjemmeside: www.Spartite.com