Verdens mest holdbare RIB både

Tornado Boats International designer og fremstiller verdens mest holdbare RIB både. Bådene har unikke designfunktioner, er 100% tilpasset efter kundens ønsker og er lavet af de bedste materialer. 

Mere end 20 års levetid

100% tilpasset kunden

Lavet af polyurethan

Anvendt i mere end 40 år

Vakuuminfunderet skrog

Bruges i mere end 50 lande

Information om Tornado Boats

Tornado Boats er en dansk virksomhed, der har eksisteret i mere end 45 år. Tornado var en af de første producenter af bådtypen, RIB (Rigid Inflatable Boat). RIB båden er kendetegnet ved at have et fast skrog og en oppustelig ponton, som omgrænser skroget. Tornado laver deres pontoner i polyuretan, som er et enormt stærkt materiale, hvilket sikrer båden lang holdbarhed. 

Tornados RIB både henvender sig til mange forskellige formål og aktiviteter på vandet. Bådene kommer i 17 forskellige modeller, som varierer i størrelsen 3,9 meter helt op til 12,5 meter. De mindste motorbåde anvendes typisk af sejlklubber til deres sejltrænere, eller af rederier og kystvagter, som har brug for en hurtig og agil redningsbåd. 

De større modeller anvendes af alt fra private sejlere til eventfirmaer, som arrangerer sea safari, eller af politi og militær som har brug for en patruljebåd til at udføre operationer til vands. 

Vil du vide mere om Tornado Boats og deres RIB både?

Så stryg ind på deres hjemmeside eller kontakt os for at høre mere.

Besøg Tornado's hjemmeside Kontakt os