Day Cruising er en livsstil. Lad os leve livet med stil! 700 Day Cruiser fra Pacific Craft er en fornøjelse at styre. Den har god performance, og er kendetegnet ved at have rene linjer, et funktionelt dæk og en stor kabine. Båden er designet til at kunne klare barske vejrforhold, hvilket gør den ideel til sejlads i Danmark.  
Tjek den ud på billederne herunder og kontakt os, hvis den er noget for dig. 

SKAL BESTILLES Kontakt os

Mere om Day Cruiser-modellen

700 Day Cruiseren fra Pacific Craft er den ideelle motorbåd for dig, som gerne vil have en stilren motorbåd. Motorbåden har et lækkert design og en god performance. Day Cruising er som nævnt en livsstil. Når du først har prøvet at sejle i og styre en Day Cruiser fra Pacific Craft, så kan det være svært at gå tilbage til en anden bådtype.

Oveni at være en fornøjelse at styre, så er 700 Day Cruiser kendetegnet ved at have rene linjer, have et funktionelt dæk og en stor kabine. Du får altså en stilsikker og flot motorbåd med plads til hyggelige stunder ombord med venner og familie. Bliver I trætte af bådens mange kræfter, så indbyder den store kabine til en dejlig lur. 

Er 700 Day Cruiseren ikke lige sagen, så finder du muligvis din drømmebåd blandt en af de andre modeller fra Pacific Craft. Find dem her.

Tilbage til oversigt