Motorbåde der lever op til forventningerne

Pacific Craft er skabt til at leve op til dine forventninger. Ambitionen er at give glæde ved sejlads og gøre det nemt at lave forskellige aktiviteter på vandet.

Se de forskellige bådmodeller

 

OPEN

SUN CRUISER

Styrehusbåd

DAY CRUISER

Stilrene og luksuriøse motorbåde

Med en motorbåd fra Pacific Craft får du en stilren og luksuriøs båd, der egner sig rigtig godt til en masse forskellige formål og aktiviteter på vandet. 

Pacific Craft udbyder fire forskellige motorbådsmodeller, som alle har en god performance i vandet grundet det smarte skrogdesign. Bådene er lavet af glasfiber, hvilket gør dem holdbare og robuste, som er med til at gøre dem nemme at vedligeholde, samtidig med at materialerne sikrer en lang levetid for bådene.

Open-modellen

Open-modellerne fra Pacific Craft tæller fem forskellige størrelser. 500 Open er den mindste i klassen, men på trods af det, så har den en utrolig god performance. Generelt er god performance kendetegnet for Open-modellerne, pga. det flotte og dybe V-designet skrog.

Den næstmindste i rækken er 545 Open, hvor mulighederne bliver lidt flere ift. 500 Open. Få både på 18 fod kan håndtere sejlads under så barske forhold som 545 Open. Båden er ideel til fisketure og familieture, ligesom vandaktiviteter såsom wakeboarding og vandski. 

Med tre store modeller, 625, 670 og 750 Open får du mere rummelighed samtidig med at den gode performance forbliver den samme.

Sun Cruiser-modellen

I Sun Cruiser-kategorien er der tre forskellige størrelser. Alle motorbådene er med soldæk og har generelt meget plads til passagerer og grej.

Alle tre modeller er med indbygget kabine/kahyt, som giver mulighed for overnatning ombord. Bådene er dermed perfekte til dags- og flerdagsture med venner og familie.

Sun Cruiser-kategorien inkluderer modellerne 630, 700 og 750.

Styrehusbåd-modellen

Styrehusbådene fra Pacific Craft fås i to forskellige modeller, 660 og 785 Timonier.

De to styrehusbåd-modeller minder om hinanden, da de har samme gode performance, masser af plads og opbevaringsrum, samt en masse udstyr. Med andre ord er der gode muligheder for at få nogle fede fisketure med en styrehusbåd fra Pacific Craft.

Day Cruiser-modellen

700 Day Cruiseren fra Pacific Craft er den ideelle motorbåd for dig, som gerne vil have en stilren og lækker motorbåd med top performance. 

Oveni at være en fornøjelse at styre, så er 700 Day Cruiser kendetegnet ved at have rene linjer, have et funktionelt dæk og en stor kabine. Du får altså en stilsikker og flot motorbåd med plads til hyggelige stunder ombord med venner og familie. Bliver I trætte af bådens mange kræfter, så indbyder den store kabine til en dejlig lur. 

Se mere om bådene på brandets hjemmeside her.

Om Pacific Craft

Få flere informationer om Pacific Craft og de forskellige både på brandets hjemmeside.

Besøg Pacific Crafts hjemmeside