En styrehusbåd fra Pacific Craft er for dig, som vil have en solid og luksuriøs motorbåd, der er designet til at tage på fisketure. Styrehusbådene har mange smarte opbevaringsrum, et stort dæk og en masse udstyr. Bådene fra Pacific Craft er designet til at kunne overkomme barske vejrforhold, hvilket gør dem ideelle til sejlads i det danske farvand
Se nærmere på de to forskellige styrehusbåd-modeller herunder.

660 Styrehusbåd

Det store styrehus, fuldt udstyret og indbydende med panoramaudsigt, det vigtige fiskerum og solterrassen på taget gør din fisketur yderst behagelig og giver dig gode muligheder for at få nogle fede fisketure.

Kontakt os for at høre mere eller få et tilbud.

SKAL BESTILLES Kontakt os

785 Styrehusbåd

785 Timonier er en rigtig Fishing Cruiser båd, som giver dig god sejlads med høj komfort. Båden er ideel til dig, som drømmer om at tage på en 3 dages fisketur med vennerne eller familien.

Kontakt os for at høre mere eller få et tilbud.

SKAL BESTILLES Kontakt os

Mere om Styrehusbåd-modellerne

Styrehusbådene fra Pacific Craft fås i to forskellige modeller, 660 og 785 Timonier.

De to styrehusbåd-modeller minder om hinanden, da de har samme gode performance, masser af plads og opbevaringsrum, samt en masse udstyr. Størrelsen er stort set det eneste, som adskiller dem. 

660 Styrehusbåd (Timonier)

660‘eren har et stort styrehus, som er fuldt udstyret og yderst indbydende med panoramaudsigt. Modellen har mange og vigtige fiskerum, så der er plads til fiskeudstyret og en ordentlig fangst. Solterrassen på taget gør din fisketur yderst behagelig og alt i alt giver 660 Styrehusbåden dig gode muligheder for at få nogle fede fisketure. 

785 Styrehusbåd (Timonier)

785 Timonier er en rigtig Fishing Cruiser båd, som giver dig god sejlads med høj komfort. Båden er ideel til dig, som drømmer om at tage på en flerdages fisketur med vennerne eller familien. Styrehusbåden har selvfølgelig et stort styrehus, en masse opbevaringsrum til udstyr og generelt en stort dæk med masser af plads. 

 

Hvis en Pacific Craft styrehusbåd ikke er noget for dig, så kan det være, at din drømmebåd findes blandt en af de andre modeller fra Pacific Craft.

Tilbage til oversigt